Škodni center

Cenitev in prijava škode

ocenjevanje škode na motornih vozilih, plovilih in premoženjske škode v škodnih primerih


Škodni center je najboljši začetek poti do popravila vašega vozila po tem, ko se na njem pojavi poškodba. Ob manjših poškodbah vozila vam svetujemo, da v škodni center čimprej pripeljete svoje vozilo, saj bomo le tako lahko zanesljivo in natančno podali oceno škode. Če ste bili udeleženi v prometni nesreči ali ste ob povratku k vozilu opazili poškodbe, vam svetujemo, da pred premikanje vozila posnamete kakšno fotografijo, zabeležite pa si tudi datum in kraj poškodbe. Če imate telefon, s katerim lahko poškodbe fotografirate, vsekakor naredite nekaj posnetkov od blizu in nekaj od daleč (makro in mikro lokacija poškodbe), da bo na slikah jasno razvidno, do kakšnih poškodb je prišlo.

Zavarovalnica bo tako lažje obravnavala vaš škodni primer, vsekakor pa bomo ob vašem prihodu fotografije naredili tudi mi. Če se je ob tem dogodku v vozilu poškodoval tudi kak predmet, tudi to fotografirajte in nam to posebej omenite, saj je vsaka poškodovana stvar tako kot celotno vozilo predmet škodnega primera. Pred obravnavo vozila v škodnem centru ga ne perite in ne čistite, saj nam bo najbolj prav prišla resnična slika poškodovanega vozila. Če bo potrebno, bomo umazane dele vozila očistili sami ali skupaj z vami. Če je vozilo v voznem stanju, ga lahko po dogovoru na cenitev pripeljete v naš škodni center, drugače pa vas bo cenilec obiskal tudi na lokaciji. Pomembno je, da imate ob oddaji poročila o nastali škodi vse potrebne podatke v ustrezni obliki, za kar bo poskrbel ravno škodni center. Prav za to usposobljeni sodelavci bodo poskrbeli, da boste imeli sami čim manj dela z administrativnimi zapleti, ki lahko sledijo škodnim primerom. Naš škodni center bo poskrbel, da boste lahko na zavarovalnico ali kakšno drugo organizacijo, ki jo morate po škodnem primeru obiskati, odšli mirni in s pripravljenimi vsemi dokumenti, ki so potrebni za nadaljnje korake. To je pomembno predvsem pri poškodbah vozila, kjer so vpletena vozila različnih držav, mi pa se lahko pohvalimo z dolgoletnimi mednarodnimi izkušnjami.

Naše delo vključuje tako cenitve škode na vozilih kot tudi na strojih in delovni opremi, zato smo zanesljiv partner za mnogo domačih in tujih podjetij ter seveda istočasno zavarovalnic. Zavarovalnice bodo v primeru uveljavljanja škodnega primera potrebovale popolno dokumentacijo, ker pa sodelujemo s skorajda vsemi večjimi zavarovalnicami, je pravo mesto za podrobno oceno škode prav naš škodni center. Družno s sodelavci vam z veliko mero strokovnosti in bogatih izkušenj v najkrajšem času asistiramo pri prijavi škode in temeljito po potrebi predvsem pa na vašo željo pregledamo poškodovani predmet: motorno vozilo, stroj ali opremo, vse vrste stanovanjskih premičnin in nepremičnin, nato pa podamo mnenje o nastali škodi oziroma vrednosti predmeta v obliki cenilnega poročila, s katerim lahko sami ali pa z našo pomočjo identificirate pri plačniku škode. V primeru zavarovalnice GENERALI, ERGO ali GRAWE sprejemamo vse vrste prijav škode ali odškodninske zahtevke, ki jih kompletne z vso potrebno spremno dokumentacijo pošljemo na ustrezen naslov, kjer se obdelujejo do zaključka primera, ki se praviloma konča z denarnim nadomestilom.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!