Storitve

Kako vam lahko pomagamo?

Pri opravljanju storitev verjamemo v podrobnosti, ki povprečno spreminjajo v odlično, dobro v najboljše, primerno v najprimernejše.


  • Škodni center
  • Vrednotenje
  • Rent-A-Car
  • Pravno zastopanje

Cenitev in prijava škode
Sodelavci vam z veliko mero strokovnosti in bogatih izkušenj v najkrajšem času uredimo prijavo škode in temeljito pregledamo poškodovani predmet: motorno vozilo, stroj ali opremo, vse vrste stanovanjskih premičnin in nepremičnin, nato pa podamo mnenje o nastali škodi oziroma vrednosti predmeta – kot cenilno poročilo, s katerim lahko sami ali pa z našo pomočjo identificirate škodni dogodek za ustrezen namen.

Studio Ekspert je uveljavljeno ime tudi v tujini, saj z nami sodelujejo tako tuja podjetja, ki se ukvarjajo s tovrstnimi storitvami, kot tudi zavarovalnice. Pri nas lahko zagotovimo storitve v številnih tujih jezikih, kar vzpostavi večje zaupanje med partnerji ter možnost karseda hitrega zaključka primera. Območje, na katerem delujemo, ni vezano le na okolje, v katerem pretežno poslujemo in se nahajamo. Po potrebi se naše udejstvovanje na terenskih nalogah vrši kjerkoli na območju EU.

Dolgoletne izkušnje
Z vrednotenjem odvzetih ali vrnjenih vozil in drugih predmetov za potrebe leasing družb smo se prvič soočili davnega leta 1997. Od tedaj izvajamo tovrstne posle za tako rekoč vse večje leasing hiše v slovenskem prostoru, občasno preko partnerjev tudi v tujini. Zaradi spremembe zakonodaje in povečanja davčnih obremenitev je uvoz rabljenih vozil iz tujine sicer upadel, vendar smo tudi na tem področju med najopaznejšimi v svojem poslu, pri tem pa nam zaupajo tudi državni organi.

Vrednotenje za različne potrebe
Vrednotenje za leasing, vrednotenje za obdavčitev, vrednotenje za potrebe sodišč, vrednotenje vozil za vse namene, vrednotenje strojev in opreme, vrednotenje plovil, vrednotenje nepremičnin.

Fleksibilnost storitev
Kratkoročna ali dolgoročna oddaja vozil v najem predstavlja eno izmed dejavnosti, s katero želimo popestriti ponudbo za svoje stranke.

Rent-A-Car BMW in MINI vozil
Vozila, med katerimi lahko izbirate, so raznovrstna in bodo pritegnila še tako zahtevne poglede, saj smo izbrali kakovostne in zanesljive znamke, zato se mnogi najem BMW in MINI vozil odločajo prav pri nas.

Takrat, ko nas najbolj potrebujete…
Prav vsak škodni dogodek je neprijeten. Z denarnim nadomestilom lahko nekatere delno ali popolnoma ublažimo, v večini primerov pa denar ne zadostuje. Glede na to, da ste v vsakem primeru škodo že utrpeli, naj vam ne bo odveč sprejeti pomoči in mnenja strokovnjaka, ki se je vrsto let izonbraževal zato, da zastopa oškodovanca, ki pravnim razlagam nasprotnih strank običajno ni kos. V partnerskem sodelovanju vam z uglednimi pravnimi zastopniki pomagamo v trenutku, ko pomoč najbolj potrebujete – tako v Sloveniji kot v tujini.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!